divendres, 3 de juny del 2011

Certificats de llatí de l'Associació EUROCLASSICA


L'Associació Europea de professors de llengua i cultura clàssiques ha organitzat una prova perquè tots els alumnes de llatí d'arreu d'Europa puguin medir els seus coneixements sobre la llengua llatina. La prova que han realitzat les meves alumnes de 1r de BAT del Batxillerat Humanístic és l'anomenada VESTIBULUM, el primer nivell, equivalent a l'A1.
Avui hem fet entrega dels certificats.
Des d'aquí vull felicitar les nostres alumnes per la seva participació i els seus resultats!
Posside sapientiam, quia auro melior est!

7 comentaris:

Khalida ha dit...

La veritat és que ha sigut una experiència molt positiva ja que posem a prova els nostres coneixements. I cal dir que totes les alumnes de 1r de batxillerat han superat la puntuació mínima demanada i han rebut un diploma que ho acrediti cosa que és molt agradable.
“Mens agitat molem”. (Virgili)

Laura De ha dit...

Tens tota la raó!
Sapere audete!

Yasmina ha dit...

És una manera més de saber quant sabem i què sabem de la cultura llatina-romana. La veritat, es que treure el que sabem i el que hem anat apres durant tot el curs amb 55 minuts, superant la puntuació i amb bons resultats és un mèrit de totes, incluida la professora! ;)

Laura De ha dit...

Recordeu el primer dia que us vaig explicar el concepte de declinació i casos? I ara... tot el que sabeu...

Anna Camats ha dit...

Crec que és una experiència molt bona ja que d'alguna manera l'estudi i tots els coneixements apresos entre aquests dos anys donen un gran fruit, sobretot per nosaltres mateixos, ja que crec ens ha motivat moltíssim que aquests fruits siguin reconeguts!

L'any que ve a pel 2n!

Laura De ha dit...

Això ja està fet, Anna. L'any que ve ens esperen grans alegries!

Sònia Carnicé ha dit...

Sense dubte, teniu tota la raó! Ha set una experiència que també ha tingut la seva part divertida!
L'any que ve a pel segon i amb els mateixos resultats o millors :D
Sincerament, m'ha agradat fer-la, ja que posava a prova tot el que hem après, des del primer trimestre fins ara a finals d'aquest, és a dir, MOLTA TECA! :)