diumenge, 7 de novembre de 2010

Liba cum melle





Per elaborar els liba són necessaris els següents ingredients:
- 500 gr. de farina
- mig litre de llet
- 2 ous
- 200 gr. de formatge untable
- mel
- oli
Es barreja en un bol la farina, la llet, els ous i el formatge. Es posa l'oli en una paella i quan estigui ben calent, es van posant cullerades de la barreja obtinguda. Quan els bunyols estan daurats, es posen en una safat amb paper de cuina perquè absorveixi l'excedent d'oli. Finalment, es serveixen en una safata amb mel per sobre.

2 comentaris:

Montse ha dit...

Jo els he tastat aquest mateix matí i huuuum, boníssims, ara bé he de dir que ara hauré de fer tremilquatrecentes abdominals seguides per a contrarrestar els efectes calòrics.
Gràcies Laura!

Laura Dejuan ha dit...

Montse, sí, estaven bons però pensa que altres cops m'han sortit més bons.Em penso que és la farina, envaig posar massa... No sé. La cuina té aquestes coses...