En la pàgina de Re coquinaria ens donen a conéixer les receptes del món clàssic perquè les puguem preparar. En aquest cas són els κόκκωρα uns pastissets que es consagrava a la deessa Iris.
ADAPTACIÓ RECEPTA
Ingredients:
REBLERT
100 gr. de nous
40 gr. de figues seques
MASSA
250 gr, de farina
65 ml d'oli d'oliva
90 ml d'aigua
DECORACIÓ I PRESENTACIÓ
90 ml de mel
Elaboració:
Barrejar tots els ingredients necessaris per fer la massa en un bol. Amassar fins aconseguir una massa lleugera i suau (si fos necessari es pot afegir més aigua o farina). Deixar reposar la massa durant aproximadament una hora. Mentrestant picar o moldre les nous i les figues.
Quan ja tinguem la pasta la aplanem el més fi que puguem sense trencar-la. A continuació tallem cercles que emplenarem amb les nous i les figues. Els donarem forma de bossetes ben tancades. Fregirem cada bosseta en abundant oli d'oliva fins que estiguin cruixents i daurades. Les col·locarem sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli restant.
Servirem els pastissets coberts de mel tèbia.
Ingredients:
REBLERT
100 gr. de nous
40 gr. de figues seques
MASSA
250 gr, de farina
65 ml d'oli d'oliva
90 ml d'aigua
DECORACIÓ I PRESENTACIÓ
90 ml de mel
Elaboració:
Barrejar tots els ingredients necessaris per fer la massa en un bol. Amassar fins aconseguir una massa lleugera i suau (si fos necessari es pot afegir més aigua o farina). Deixar reposar la massa durant aproximadament una hora. Mentrestant picar o moldre les nous i les figues.
Quan ja tinguem la pasta la aplanem el més fi que puguem sense trencar-la. A continuació tallem cercles que emplenarem amb les nous i les figues. Els donarem forma de bossetes ben tancades. Fregirem cada bosseta en abundant oli d'oliva fins que estiguin cruixents i daurades. Les col·locarem sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'oli restant.
Servirem els pastissets coberts de mel tèbia.
Recepta del bloc: http://derecoquinaria-sagunt.blogspot.com/
A veure qui és el/la primer@ que s'atreveix a posar-ho en pràctica.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada